8 nov. 2011

{Feltre} - {Fieltro}

Rebuscant manualitats de feltre per Internet, trobo imans, clauers, figuretes, "broches"... i de cop descobreixo mil manualitats a fer, a part d’aquest petits objectes.

Un món s'obre davant meu i em venen ganes de provar i experimentar pel resultat tant vistós que té i la senzillesa que sembla, a simple vista, té el Feltre.


Us deixo amb un preciós ram de flors molt original i fàcil de fer:

Buscando manualidades de fieltro por Internet, encuentro imanes, llaveros, figuras, broches... y de pronto descubro mil manualidades, aparte de estos pequeños objetos.

Un mundo se abre delante mío y me vienen ganas de probar y experimentar por el resultado tan vistoso que tiene y la sencillez que parece, a simple vista, tiene el Fieltro.

Os dejo con un precioso ramo de flores muy original y muy fácil de hacer:

www.manualidades.cc

I també unes divertides targetes infantils per fer amb els peques de la casa; que tan ho podem aprofitar com per fer un quadre com per decorar un drap de cuina, unes estovalles.
Y también con unas divertidas tarjetas infantiles para hacer con los peques de la casa, que sirven como un cuadro, como para decorar un trapo de cocina, unas toallas.
El feltre, d’allò més versàtil i original.
El fieltro, de lo más versátil y original.

No hay comentarios:

1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...