24 may. 2012

Tendresa


Decorar una habitació infantil, es deixar-se perdre entre la tendresa de pensar tindre el teu bebe en braços, i la il.lusió de tornar a reviure ser petits. Detalls divertits faràn volar la imaginació a petits i grans. Una petita mostra, aquest divertit conill que treu el cap, fet amb feltre:

Decorar una habitación infantil, es dejarse perder entre la ternura de pensar tener tu bebe en brazos, y la ilusión de volver a revivir ser pequeños. Detalles divertidos harán volar la imaginación a pequeños y mayores. Una pequeña muestra, este divertido conejo que asoma, hecho con fieltro: I aquest altre combinant feltre, brodat, i estampat amb segell? Volar la imaginació per fer-lo, i pel petit per admrirar-lo:

Y este otro combinando fieltro, bordado, y estampado con sello? Volar la imaginación para hacerlo, y por el pequeño para admrirarlo:Tutorial: Gwenny Penny

Als enllaços hi ha el tutorial de com fer-ho. Espero que us agradin aquestes ideas.

En los enlces hay el tutorial de como hacerlo. Deso que os guste estas ideas.


1 comentario:

Núria dijo...

Quina gràcia el conill. Sí que és fantàstic sí decorar una habitació infantil, i hi ha tantes idees que cada dia en faries una de nova i no esgotaries mai les idees.

1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...