14 dic. 2012

New Look

L'entrada d'avui és per fer referència al canvi d'imatge del blog! Desprès de dos anys, i abans de començar un nou any, he decidit fer un rentat de cara!!  Us agrada?

A part del nou logo, aviat tindrem novetats!! Estic treballant amb molta il·lusió en un nou projecte que sortirà a la llum ben aviat. Fa referència al botó que surt a la dreta.

La entrada de hoy es para hacer referencia al cambio de imagen del blog! Después de dos años, y antes de empezar un nuevo año, he decidido hacer un lavado de cara¿Os gusta?

Aparte del nuevo logo, pronto tendremos novedades! Estoy trabajando con mucha ilusión en un nuevo proyecto que saldrá a la luz muy pronto. Hace referencia al botón que sale a la derecha.

 

Esperem que us agradi el resultat tant com a nosaltres, mentrestant haureu d'esperar uns dies més. No patiu, no em faré pregar massa, abans de final d'any veureu la feina que tinc entre mans.


Esperamos que os guste el resultado tanto como a nosotros, mientras tendréis que esperar unos días más. No sufráis, no me haré  rogar demasiado, antes de final de año veréis el trabajo que tengo entre manos.

No hay comentarios:

1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...