4 may. 2013

El fil de l'Àngels

Passo poc pel blog, la feina no em dóna temps... i el cap de setmana el dedico a descansar. Però avui faig un extra, vull presentar-vos el blog de la meva germana, una artista de l'agulla.

Quan érem petites, la mare ens va apuntar a cosir, gràcies això una servidora es defensa una mica amb l'agulla, però per la meva germana gran allò va ser un gran descobriment.

A dia d'avui és una artista, tant cosint, com amb punt de creu, com amb feltre, com amb patch... Com que una imatge val més que mil paraules, aquí va un petit recull de coses fetes per ella.


Paso poco por el blog, el trabajo no me deja tiempo ... y el fin de semana lo dedico a descansar. Pero hoy hago un extra, quiero presentaros el blog de ​​mi hermana, una artista de la aguja.

Cuando éramos pequeñas, nuestra madre nos apuntó a coser, gracias ello una servidora se defiende un poco con la aguja, pero para mi hermana mayor aquello fue un gran descubrimiento.

A día de hoy es una artista, tanto cosiendo, como con punto de cruz, como con  fieltro, como con patch ... Como una imagen vale más que mil palabras, aquí va una pequeña muestra de cosas hechas por ella.

BLOG: El fil de l'Àngels


Coses de feltre-Cositas de fieltro

 Cortina de punt de creu - Cortina de punto de cruz

 Rellotge de punt de creu - Reloj de punto de cruz

Tovalloles - Toallas

La seva primera faldilla texana amb 12 anys 
Su primera falda tejana con 12 años

2 comentarios:

Angels dijo...

Ainxxx !!! Que em faràs posar vermella amb tants elogis.
Moltes gràcies per dedicar-me un espai en el teu bloc. Peró tu tampoc et quedes curta, també tens una vena artística.
Una abraçada !!

Anna dijo...

De res!! Tot són veritats! Artista

1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...