13 may. 2013

Valeria Varita

La primera vegada que vam anar a jugar a casa d'una amigueta de la princesa de la casa, vaig quedar enamorada de l'habitació tan romàntica que tenia la nena! La seva mare, una artista dels pinzells, li havia pintat a les parets tot de dibuixos de la Valeria Varita.

Una servidora no coneixia la fada, i la vaig trobar tan tendre, tan màgica...

Pels que no la coneixeu dir que és un personatge de llibres infantils, per nenes d'Anglaterra, obra de l'escriptora Emma Thomson, i que es coneix amb el nom de Felicity Wishes (Valeria Varita).

Buscant per Internet hi ha mil i un dibuixos d'ella, tan en quadres, com samarretes, caixes de fusta.....

Us deixo un repertori, començant per la portada d'un dels llibres de la Valeria Varita que tinc ganes de fullejar i llegir a la meva princesa particular.

La primera vez que fuimos a jugar a casa de una amiguita de la princesa de la casa, quedé enamorada de la habitación tan romántica que tenía la niña! Su madre, una artista de los pinceles, le había pintado en las paredes todo de dibujos de la Valeria Varita.

Una servidora no conocía el hada, y encontré que era tan tierna, tan mágica ...

Para los que no la conocéis decir que es un personaje de libros infantiles, para niñas de Inglaterra, obra de la escritora Emma Thomson, y que se conoce con el nombre de Felicity Wishes (Valeria Varita).

Buscando por Internet hay mil y un dibujos de ella, tanto en cuadros, como camisetas, cajas de madera .....

Os dejo un repertorio, empezando por la portada de uno de los libros de la Valeria Varita que tengo ganas de hojear y leer a mi princesa particular. Samarreta pintada- Camiseta pintada: LA CASITA DE MANUELA

 Poster: EASYART

 Penja-robes - PercheroHECHO A MANO BY ANNA

 Punt de creu - Punto de cruz: KELASANCHEZ

 Caixa de fusta - Caja de maderaFELI Y SUS PINTURAS

 Quadres pintats - Cuadros pintados LUNA LUNERA

 Mural: COSITAS MIAS

Habitació infantil - Habitación infantil: COSITAS MIAS

Silueta:   HECHO A MANO BY ANNA

No hay comentarios:

1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...