5 dic. 2013

Calendaris gratis 2014 - Calendarios gratis 2014

Fa uns dies vaig deixar-vos el meu particular calendari per l'any vinent (aquí); però navegant per Internet hi ha mil i una idees per fer, comprar o simplement mirar. Avui una petita selecció de calendaris totalment gratis que us podeu descarregar.
Hace unos días os dejé mi particular calendario para el próximo año (aqui), pero navegando por Internet hay mil y una ideas para hacer, comprar o simplemente mirar. Hoy una pequeña selección de calendarios totalmente gratis que os podéis descargar.

Primer de tot, el calendari molt colorit Design is YAY. Làminas senzilles però molt alegres.
Primero de todo, el calendario muy colorido Design is YAY. Láminas sencillas pero muy alegres.
 
 Via

Seguim amb aquest calendari, que a part de molt simpàtic, és ideal per anotar coses importants que no volem se'ns passin per alt. Una servidora necessita veure en un paper el mes per endavant per planificar-me i saber que tinc cada dia.
Seguimos con este calendario, que a parte de muy simpático, es ideal para anotar cosas importantes que no queremos se nos pasen por alto. Una servidora necesita ver en un papel el mes por adelantado para planificarme y saber que tengo cada día.

 Via

Aquest també es ideal per prendre notes, tot hi que es més seriós, però igual de pràctic. La setmana comença en dilluns, millor que l'anterior que comença en diumenge.
Este también es ideal para tomar notas, aunque es más serio, pero igual de práctico. La semana empieza en lunes, mejor que el anterior que comienza en domingo.

 Via

Per últim aquest calendari molt elegant de la Gabriela, en versió català i castellà, on ens deixa els tres primers mesos de l'any gratuïts a descarregar des de la seva pàgina web.
Por último este calendario muy elegante de Gabriela, en versión catalán y castellano, donde nos deja los tres primeros meses del año gratis descargar desde su página web.No hay comentarios:

1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...