10 feb. 2014

Imprimibles gratis San Valentín

He de confessar que no sóc molt de Sant Valentín, però no podem obviar que el mes de febrer és el mes dels enamorats per excel·lència a molts països. Avui des de Masesmes us deixem amb un regalet per sorprendre les vostres parelles. Unes targes per brodar totalment gratis que us faran passar l'estona i serà tot un detall molt personalitzat per a qui més estimeu.

Teniu tres versions en format PDF, només heu de triar la que més us agradi, imprimir-la en una cartolina Dina-A4 i fer foradets als extrems de les línies que apareixien en gris claret. Un cop tot foradat només us quedarà brodar amb el color que més us agradi i targeta acabada. 

Espero que us agradi i disfruteu tan com jo brodant-les. Us deixo algunes fotografies del procés i el resultat.

Recordeu tapar per la part de dins de la targeta amb un paper ben bonic perquè no es vegin tots els fils del brodat.

Debo confesar que no soy muy de San Valentín, pero no podemos obviar que el mes de febrero es el mes de los enamorados por excelencia en muchos países. Hoy desde Masesmes os dejamos con un regalito para sorprender a vuestras parejas. Unas tarjetas para bordar totalmente gratis que os harán pasar un buen rato y será todo un detalle muy personalizado para quien más amas.

Tiene tres versiones en formato PDF, sólo debeis elegir la que más os guste, imprimirla en una cartulina Dina-A4 y hacer agujeros en los extremos de las líneas que aparecen en gris claro. Una vez todo agujereado sólo os quedará bordar con el color que más os guste y tarjeta terminada.

Espero que os guste y disfrutéis tanto como yo bordándolas! Os dejo algunas fotos del proceso y el resultado.

Recordad tapar por la parte de dentro de la tarjeta con un papel muy bonito para que no se vean todos los hilos del bordado.

2 comentarios:

Suenyos de Craft dijo...

Jo me encanta todo lo que tenga que ver con bordar sobre papel!!!! Enhorabuena son preciosas las tarjetas.

Anna dijo...

Gracisd suenyos de craft!! A mi tambien me encanta bordar sobre papel

1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...