20 nov. 2014

Imprimible gratis: Calendari 2015 - Calendario 2015

L’any 2014 arriba als últims dies, en poc ens plantem a Desembre, i llavors començarem la febre boja de les compres Nadalenques. Una servidora, abans que arribes la princesa de la casa, poc m’agradaven aquestes dates. Amb canalla tot es diferent, tornes a viure la màgia.

Però bé, l’entrada d’avui és per obsequiar-vos amb un calendari gratis en català per descarregar del 2015. Aquest any de nou, faré dues versions, de moment aquí va la primera.

                                                    
                                                    

 És un calendari de taula, fa les mides justes d’una portada de CD.  La mida del paper a l’hora d’imprimir és una A4, un cop imprès només haureu de retallar i serà tan senzill com agafar alguna caixa de CD que tingueu per casa buida i posar-hi la fulla que toqui. Al mercat venen caixes de CD especials per posar les 12 fulles d’un calendari, però si no voleu fer l’ inversió, amb qualsevol de casa serveix. Només heu de girar la tapa, com indica la imatge i gaudir del calendari.

Espero que us agradi.


El año 2014 llega a sus últimos días, en poco nos plantamos en Diciembre, y entonces empezaremos la fiebre loca de las compras Navideñas. Una servidora, antes de que llegara la princesa de la casa, poco me gustaban estas fechas. Con niños todo es diferente, vuelves a vivir la magia.

Pero bueno, la entrada de hoy es para obsequiaros con un calendario para el 2015. Este año de nuevo, haré dos versiones, de momento aquí va la primera.


Es un calendario de mesa, tiene las medidas justas de una portada de CD. El tamaño de papel es un A4, una vez imprimido sólo tendréis que recortar y será tan sencillo como coger alguna caja de CD vacía que tengáis por casa y poner la hoja que toque. En el mercado venden cajas de CD especiales para poner las 12 hojas de un calendario, pero si no queréis hacer la inversión, con cualquiera de casa sirve. Sólo tendréis que girar la tapa, como indica la imagen y disfrutar del calendario.


De momento sólo he colgado el calendario en catalan, y con los festivos de Cataluña. Si alguien lo quiere en castellano que me lo pida y lo haré sin ningún problema!

Espero que os guste.

Descàrrega aquí - Descarga aquí 

https://drive.google.com/file/d/0B7le1hveYw7HNHRlcDlZTnh3YWc/view?usp=sharing


No hay comentarios:

1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...