SOBRE MI

Benvinguts al meu blog, passeu, remeneu i disfruteu.
És un bloc que com ve diu el seu títol, trobareu una mica de tot allò que m'agrada.
Enginyera de professió, en el camp de la construcció, tocada per la maleïda crisis, però aguantant com es pot, m'entretinc les estones que tinc lliures a pintar, brodar en paper, dissenyar...
Tot això condicionada amb la faceta de mare que omple totes les hores, i quan la petita dorm, una aprofita per fer coses.
Em declaro doncs, amant de la lectura, de bones series de televisió, de passar hores davant l'ordinador mirant blogs. I sobretot de viatjar, un gran passió aparcada fins que vinguin temps millors.

Bienvenidos a mi blog, pasad, mirar y disfrutad.
Es un blog que como bien dice su título, encontraréis un poco de todo lo que me gusta.
Ingeniera de profesión, en el campo de la construcción, tocada por la maldita crisis, aguantando como se puede, me entretengo los ratos que me quedan libres a pintar, bordar en papel, diseñar...
Todo ello condicionado a la faceta de madre que llena todas las horas, y cuando la pequeña duerme, una aprovecha para hacer cosas.
Me declaro pues, amante de la lectura, de buenas series de televisión, de pasar horas delante el ordenador mirando blogs. Y sobre todo de viajar, gran pasión aparcada hasta que vengan tiempos mejores.

No hay comentarios:

1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...